yebegrd

nej jag är inte bra på att uppdatera, och nej jag kommer antagligen inte bli det heller. menmen. det är smällar man får ta.
och jag har varit och tränat idag och är helt slut i kroppen så jag orkar inte riktigt skriva heller.
och idag är det fredag, och jag ska bara vara hemma, jag orkar liksom inte gå ut och göra ingenting, och jag orkar inte supa ner mig heller för den delen. kanske ska fika med ebba, och sen lär ju fredrik komma vid 2 tiden ändå halv full så jag kan sova också. låter bra.
ska göra lite fint för sladden också! tihihih min min orm! :D
jaja, nu ska jag äta. mums!
blir lite bilder istället. puss

hon är tillbaka i bilden igen

jag och en kattis!

slaaaadddäääään!!! (egon)

yummiyummi!

typ sådär ser mina dagar ut nuförtiden... :)

tihihih

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar, att låta kärleken till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen.
Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.
Det handlar om att älska någon så mycket att det känns som om varenda liten del av kroppen levet mer än någonsin, och det handlar om att känna att du skulle kunna ge någon världen, bara för att få drunka i hans ögon..



hey

heeeeeeeeeeeey, nu sitter jag hemma hos jesse och dricker vin och vi har spelat moneypol (?) och nu sitter vi och softar och lyssnar på soft musik. och jag vill bara säga att livet känns ovanligt härligt och det pirrar i min mage och jag mår bra på riktigt för första gången på länge...! även om klumpen vilar där.. hähähähä
pusssis

gott nytt år fakkerz

att vara så bakis att man spyr och inte kan stå på benen är najs. mitt huvud kommer sprängas och gå i tusen bitar tror jag. jag fryser så jag skakar och känner mig riktigt ritktigt vidrig. typ smutsig och äcklig. och min hy är helt faaakkad av alla dom här sprit dagarna... jag ser ut som en bilolycka typ. oh yes. najs som sagt.
jag har börjat få extrema minnesluckor, det är typ svart i 5 timmar och jag minns inte ett shie.. det suger också. för jag vet där i bakhuvudet hur mycket jag gjort bort mig och skämmt ut mig och varit riktigt fylle pinsam men det går inte att minnar. usch. ångest.
så nu ska jag vara nykter några veckor. eller.. jag ska försöka, fett ovärt och supa bort minnet nu. typ. vi får se hur det slutar. men att må såhär är inte najs så det låter bra.
och jag har fått helt jätte konstiga drömmar. typ att jag tar lsd med felipe som egentligen är isak och att charlie och nicken är ute efter att döda mig så jag flyr till vårberg... och att jag har värsta festerna och folk jag verkligen inte tycker om är där och tar över allt och alla fakkar ur....och att jag vill ta självmord och ingen kommer i tid för att hjälpa... häähä vad fan kan det betyda?

nyår var iallfall bra, och det här året ska bli bra bra bra!!! det ska bara bli det, jag ska fixa det! wiiihaaa party....!
och egentligen skrev jag bara det här för att skriva nått, dålig uppdatering är ju alltid najs.

men nu ska jag titta på harry potter och inte röra mig på flera timmar bara dö här i min säng och sen så småningom....när jag kan röra mig igen ska jag duscha....sådär superlänge, så man liksom känner hur otroligt ren man är, sen ska jag sova och be nån komma hit med cigg till mig. och sova i flera dygn, gå i ide typ och bara sova bort allt. sen vakna till en vacker värld! hähä
och det kan hända att jag får ryck och åker till yasmin, vi får se... det känns inte som om mina ben bär mig nånstans....fast fan vad jag är törstig...
yeye jag har ju alla harry potter, och alla beck, och massa massa bra filmer! så det räddar min ångest fyllda dag något... jippey pusspusspuss

RSS 2.0