rip min percingen

cp kväll / natt.. jag hnar tappat min percing nu så då vasr det slut på det :(
jag vr borta ett tag men hittades på kanalplan (?) :S
det var mysig godnatt
nu ska vi sova höres

jag tror jag ska ta en ny i veckan. FUUUUUUUUUCK JAG VILL HA MIN PERCING

sepe sepe sepe inlägg

jag vill bli upp över öronen förälskad, ha fjärilar i magen, ha nån som ligger och håller om mig och viskar söta saker i mitt öra, nån som kysser mg sådär underbart, damn it! jag vill ha en pojkvän!!!!!!!!!

hehehehehehhehee, nu vet ni

nu har jag sovit, från 6 imorse till 3 idag, det är bra. nu e jag pigg.
nu ska jag dricka vodka med claudia. och egentligen gissar jag på att vi inte kommer till danmark, hahaha saaaaaaaaaik! vi ska dit.

atmosphere - yesterday ( album - when life gives you lemons you paint that shit gold) :D <3333

pusssssssssssssssssssssssssss cpcpcpcpcpcpcpcpcp

smodfrlsa,dås

jag vill ha blåa drinkar och massa pengar

torsdag

jag är trött, riktigt trött. jag har sovit 6 timmar på 2 dygn, det är inte likt mig. jag mår illa och är yr. onödigt som fan.
igår hade jag hemma mys kväll med clådia, jonis, isak & jesse, sen var jag på nattpromenad länge med isak, det var mysigt. kom hem runt 5, han somnade, jag drog ut i 2 timmar själv promenerade runt, (?) gick hem igen duschade, drog ut mötte albin, anes & simon, åkte till södertälje, östertälje sen tillbaks till söder, fikade, knarkade kaffe och gick på soc möte. nu är jag hemma, halvdöd i min soffa med isak och tittar på angel. tänkte vila i 2 timmar och sedan kila med claudia och fixa dricka, ha en härlig kväll/natt, sova imorgon på dagen och sen dra ner till danmark, om mina planer nu funkar som dom ska.
(du kunde inte bry dig mindre jagvet)
nu kommer min sistah med cola & cigg, lär inte bli nån sömn för mig kanske?
men puss på er, fortsätt läsa för jag vet att ni faktist bryr er. :)

ni får en gammal bild på mig med skum hårfärg också, bara för att (?)

tisdag

keff kväll, kefft mode, keffa folk. trist.
nu sitter jag hemma och tittar på sex and the city ensam, är grymt röksugen och sällskapssjuk. och vill prata i telefon med någon!!
men nu lyssnar jag på massa mys musik och börjar bli rätt glad igen, men jag har tråkig i vilket fall som helst.. puss!

ndisntset4

heeeey nu sitter jag i min bästis rum och bara.. glor?
jag tycker det är ganska coolt att ha en bästis faktist!!
jag är cptrött och saknar att ha en mobil
igår hade vi det mysigt, såvitt jag minns iallfall hah
nu ska jag läsa tidningar, fixa mig och försöka hitta något drickbart tills ikväll, gärna gratis
puss!


fnsidpf2

nu är jag hemma, jag hade tråkigt. väldigt tråkigt.
lekte med kattungar som inte kunde göra ett skit, bara ligga där och vara jobbigt söta. jag ville döda dom.
och det regnade hela tiden, kunde inte bli bättre. mina cigg tog slut jobbigt snabbt och jag var mitt ute i skogen.
det enda som fanns var en jobbig 6åring som härmade allt jag gjorde, egentligen skitsöt men man tröttnar, iskallt vatten och massa ångestladdad musik.
dumt. jag är ledsen nu och jävligt irriterad, vilket lär märkas.
ville ska bli flyttad till småland. det var fan droppen, det kommer inte funka. fan fan fan fan. det blir fel, jävligt fel.
jag vill ha en pojkvän också, gärna nu, inatt.
nu ska jag sluta klaga och sova, godnatt.





ondagsnatt

igår blev en fettt med softisofti dag/natt! runt 8 började jag och claudia mixtra drikar med rysk vodka, det blev jeeevligt äckligt så jag halsade istället vilket resulterade i att jag blev väldigt full, jäääävligt cool va? vi gled runt med isak, jonis, jonas, jesse, albin & sebbe ett tag sådäär, stenkrig och skit, sen gled jag och mötte charlie, min charlie!! :) det var ett tag sen vi sågs och ojojoj vad han är bra asså, gryyymt, efter ett tag, lite mer fylla drog jag och claudia och mötte upp albin, baxade lite mat från däckade personer på donken ;), gled upp till utsikten, hittade två öl, softade där ett tag, det kom förbi nån random målare som albin klicka med hahahaha, sen hamande vi hos några bratz (wuut?), drack lite bacardi och öl, sooftade uppe hos dom, rätt roliga snubbar med dyra kläder och fet plånbok hahaha, sen gled vi ner till mariaplaaza, jag och claudia badade i fontänen :D, albin garavade och fotade, mysigtmysigt, sen såsmåningom runt fem kom vi hem, genomblöta och jäääävligt cp cp i huvvet, men de va grym natt ändå!

så idag mår jag fan inte prima, så jag glider iväg till dalarna över midsommar med min pappa, och då är jag defenetift okontaktbar för jag har ju ingen mobil och ingen data eller något såånt, men jag ringer dom jag vill när jag kommer hem.
och kankse nån där...
C'YAAA PEACE (och ja, det var antagligen det keffaste inlägget ni sett, men jag är fortfarande full och orkar inte gör allt intressant, puss!)


tuffa gangztas duvet

nattbad

mysimysi

najsinajsi

dagen blev inte riktigt som planerat, jag träffade varken isak eller nannis, städade inte, hade ingen släktmiddag och söp inte (!) men hade jevligt kul ändå, jag spendrade min kväll med clådia min bebis, vi har ätit massa mat, tittat på youtubeklipp (ALBIN 8 ÅR!!) hahahaha grymt, snackat massa massa gamla minnen och haft maskerad och klätt ut oss till fjåårtiwzar och promenerat runt :):) vi var sjuuuukt söta asså, nu sitter vi och äter glass och tänkte glo på en film (SJUUUKT INTRESSANT FÖR DIG SOM LÄSER DET HÄR ATT VETA ELLER HUR? :O)
claudia är en av mina närmsta vänner och en av dom få som både stannar kvar när alla går och som får mig att garva samtidigt, gryyyyyymt yeah!
yeye fuck va gott för er att veta, nu ska jag gör något bättre, peeeeace so long!

grymt seriös och porrigbild

jippideiee hey!

sueleue! nu har jag fixat en blogg, den kommer säkerligen bli keff, antingen skriver jag 2 inlägg och sen ger upp, eller så börjar den handla om mig mig mig, mitt liv, vad jag gör, tycker om saker, känner för folk, jag kommer antagligen blotta mig, säkert berätta mina hemligheter (ralltivt grymt ointressaanta saker alltså) damn it det kommer nog suga, men läs skiten ändå, spy på den eller ge mig creds, bara ni läser!! okej? bra då säger vi så.

idag kan jag inte säga att jag mår helt underbart, jag är trött och sliten av drygt två veckor med dagligen alkohol, det tar lite på krafterna, men snart tänkte jag glida hem till isak, ta hand om den sjuklingen, titta på film och röka massa cigg för att samla ihop krafter för mer partyparty ikväll, ännu en kväll alltså, jag har känslan av att det inte kommer sluta på många veckor? självkart inte!
jag antar att min pappa kommer smygläsa min blogg, om jag känner han rätt, (han kanske blir den ända?) men han får blunda för allt det dåliga jag skriver.. okej?

jaja nu ska jag rycka upp mig, städa upp här och sen glida till isak, om jag nu orkar, sen ska jag äta familje middag (jipppie!) heh.. och senare antagligen vara med bästaste nannzzibbooow, otippat? :) (jag vet att ni bryr er som fan egenligen, visst visst...)
titta in igen, så kanske kanske kanske det står något av intresse? kanske iallfall
PUSS PÅ ALLA SÅLÄNGE!



ni får en såndär mysig sommarbild på mig också, hihihih :) :)

RSS 2.0