081222

hey hey hallååå, nu är jag uppe i fjällen, typ åtta timmar från stockholm i massa minusgrader, yäy!
men det är faktiskt mysigt, grymt skönt att komma bort från allt och alla ett tag, och sen när jag kommer hem är det ju nyår som väntar, hoppas jag lyckas styra upp det som jag ska..!
det stora minuset är ju då att jag inte diggar skidåkning, inte alls. det är kallt och läskigt och går fort och man ramlar och skriker och gråter och gör sig illa och det slutar med tjugotusen rökpauser och te drickande på det svindyra fiket, typ.
så nu har jag gett det där med snowbord en riktigt chans, och jag kan nog inte säga att jag är bra, eller att jag inte ramlar var tredje meter, men fan vad det är ju rätt kul när det väl funkar, och jag måste ju lära mig något jag kan göra när jag blir med tvingad på skidresor varje jul och vinterlov, så det är mest bara att köra.
annars gör jag itne så mycket här, mest sover, kollar på filmer och simpsons, underhåller mig med nicken i telefon och sms och sånt, sover, läser böcker och pumpar musik typ. och dricken en massa te och röker..
det är mysigt...
och jag har ont överallt och skulle döda för en massage! shhiiieee vad grymt det skulle vara.. nu ska jag snart  äta choklad pudding, sätta på en julavsnitt av simpsons och gosa med en varm katt på min mage.... :)
och vem vet, jag kanske itne hör av mig igen förens nästa år eller om bara några timmar, men annars så god jul, PYYYYSS!

färgade linser punk com

WIIIHAAA!!!!!!!!!!!!!!, om du går in på www.fargadelinser.com och har bloggat mer än två månader så får man prova på GRATIS, vilken är grymt. så det tycker jag vi alla satsar på, så kanske vardagen blir lite mer spännande!
puss på det!

081215

hey hey hallue, jag har fått nån städ mani..jag av alla människor, jag måste plocka och fixa hela tiden, nästan som om jag går på tjack, hmpff..wiieerdd
jajaja, i lördags var jag på någon middag, en såndär fin med massa tal och fyra rätter och en jävla massa 50 +are, det var nog det tråkigaste jag gjort på länge, jag tog mig därifrån så fort som möjligt efter smygruckit min kusins vin och tog mig hem till isak, men gick hem ovanligt tidigt och sov det behövdes..och i fredags var jag hemma med yasse och några av grabbarna och drack keff sprit och var äckligt svårpåverkad för att vara lilla lättpåverkade jag.. det sög fast var väldigt mysigt ändå : )
igår kom min pappsi hem också, och då kom jag på att jag saknat han väldigt mycket faktiskt..! jag fick en fin burk med klubbor tihihehehoho.
idag har jag varit och tittat på ormen!! den var lång, men väldigt smal och vi ska köpa den i veckan! :D och sen var vi och stor handlade... det är rätt kul ibland faktiskt.
nu är jag besviken för att dom nya andra avenyn avsnitten inte har kommit ut än :( och mitt rum behövs verkligen städas, och jag vill total göra om det, typ måla svart tak och knall rosa väggar med lila ränder och svarta byrålådor i lack och hyllor och massa mysig belysning.. och ben på sängen... och massa tända ljus och krokar och nya kläder.... hmmm... det ska jag fan göra så småningom.. först och främst, ge mig pengar!
jaaja, nu ska jag ta min goodnatt cigg, lyssna på lars winnerbäck, tänka över livet och sova typ, om jag inte får för mig att städa först...men då lär jag inte komma upp imorn...hmpf..
yeyeyeyey PUSS OCH KRAAAAM!!!!!

,

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

081208

min dag och kväll har bestått av mackor, te, yasse, isak, nannis & freja (såklart), stuvade makaroner, singstar svenska hits, love actulley (för övrigt världens bästa film. typ) kedjerökning, saft, och ipren & voltaren. najs.
nu ska vi sova. och planera en resa till london över nyår. puss

sjukisen

jag hatar att vara sjuk, det måste vara det värsta som finns. för jag kan knappt prata och det bara svider och gör ont i halsen, jag är helt hjärndöd och sitter och snörvlar till våra bästa år eller nått sånt skit, och det är verkligen inte kul, för det är ingen här som tar hand om mig eller pysslar om mig eller pussar på mig och gör te..och jag kan knappt röka heller för det gör ju också ont. och jag måste egentligen gå till skolan men har massa hög feber så det går liksom inte..
fuck this, snart kommer nog nannis tillbaka och då blir allt genst lite bättre..fast jag vill att nån annan ska komma också...
menmen, nu får jag väl göra mitt te själv och fortsätta tycka synd om mig själv..jag ska plugga också..
yäy xxx

sweet sunday

nu sitter jag hemma med nannis och frejsi i våran egna lägenhet, och dricker vin och myser. det äger! vi försöker bestämma en film, och det har vi försökt i en timme nu....och kommer ingen vart, hehe.
jag känner mig jätte sjuk och har ont i hela kroppen och halsen och överallt.. :( är helt slut också.
i fredags hängde jag hos isak och tittade på film, ruins hette den och var riktigt vidrig faktiskt.. så var det en irriterande kines unge där också.. usch  :(
i lördags var jag hemma med nannis och grabbarna typ, det var najz, och idag har vi inte gjort någonting. på riktigt. jag har gått ut en gång på hela dagen. och då tog jag mig hela vägen till ica... oh yes! så jag har legat hemma och tittat på film med nannis och nicken. och varit allmänt jättebakis. så nu är det cola godis vin te och massa cigg som gäller.
och nu har vi tydligen valt film, underbara älskade blev det. tydligen jätte sorglig.
jaja. nu ska jag mysa med mina systrar. och min mobil är jätteborta också. så puss på det.



xx

snaaake maaafaakkkas

dom senaste dagarna har jag tillbringat hemma och typ tittat på film med nicken och fredrik, och igår gjorde vi även varmchoklad med vispgrädde och chokladsås :*** och sami var förbi ett tag. sen har jag pluggat aset av mig. okej vi ska inte överdriva. men jag har pluggat. och varit i skolan, fixat p-pills, träffat lisa! och massa mys
och jag är så jävla glad nu. för jag ska få en orm. fuck vad najs. det äääääger. oh shit. en orm!!!! den är 170 cm lång och äter levande råttor, och jag kommer älska den. jag älskar den redan men har inte träffat den än. good sign!
snart ska jag röra mig till yazmin och zofta där och puzza henne frizk, sen ska jag hem och träffa mami :):):) och sen sola med nanniz, sen ska jag och freja mysa ikväll... najz!
imorn är det fredag också, yäääyy!!!
och jag vill åka till skansen och titta på ormar, får se om nån hakar....
jaja städa nu då...pappa ska ju ha en dejt! hihihihii pussss

flippat cp äckligt konstigt inlägg. yäy

alldeles...alldeles...pank!

heyheyhalllååee! jag kom precis hem och landade skönt i min säng..helt grymt!
ikväll har jag varit på bio med isak och ramus, och sett twilight, en väldigt sevärd film tycker jag!! jag både skrattade och grät (vilket jag ifs gör i nästan varje film, but still).. det var bra. ganska jätte bra. typ
men dagen började med att jag vaknade upp i midsommarkransen som sagt hos nannis halv 7 och åkte till skolan, var i tid kvart över 8 (väldigt bra av mig!) men fick då reda på att jag inte började förens 20 över 10......JIPPIEYÄY!
så jag sov i cafet och myste runt i skolan... hmpf...senare gick jag och köpte en percing till min tunga och bestämmde mig för att den ändå ska stanna kvar.. ett tag iallafall..
sen skulle jag hem och plugga men åkte till min lilla yasmin som låg på sjukhuset och gav henne choklad istället :)
så imorn och resten av den här veckan blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGA, jumed att betygen sätts nästa vecka. oh yes......
och jag älskar att mina penagar är slut, borta, puts väck. jag har typ..50 spänn kvar, att leva på den här månaden (som är innestående i nån annans händer)....det är inte okej...jag fick 1300 i typ.. torsdags? och dom är slut, goddamn! sug min kuk
jaja nu börjar andra avenyn rulla och mina ögon har svårt att hålla sig uppe, så
nightyunighty

RSS 2.0