sjukt keefft

yepyep jag suger på att uppdatera, fast nu så
på lovet träffade jag kim som kom till stockholm och det var väl ett år sen jag träffade henne, så vi hade jättemysigt och åkte pendeltåg, trallade runt, åt morötter, tittade på film och annat mysigt.
sen...har jag varit sjuk, sådär jobbigt sjuk så jag bara har legat hemma och tittat på oc, haft feber och druckit hostmedicin typ.
och sen trodde jag ju att jag var på bättringsvägen, men då blev fredrik sjuk. så i helgen ska vi ligga hemma, ta det riktigt lugnt, titta på film, pussas myssa sova, det blir nog trevligt och min kropp behöver ta det lugnt.
kanske om vi orkara ska vi ta tag i det där att måla om rummet och möblera och allt vad som nu hör till, jag hoppas det för det kommer bli awsome!!!!!!!!!
och plugga behövs också....ysch! så min helg ska bestå av hemma mys och pussar typ :) mewmew!
och sen ska jag till skolan också på måndag, det var på tok för länge sen jag va där!
jajajja nu har jag bloggat iaf, så nu återgår jag till oc! hähäähähähä
kefft inlägg, men pusss

.

jag vet inte vad det är men jag har ont i magen hela tiden och då går jag inte till skolan och då ligger jag inne och blir deprimerad och jag vill verkligen gå till skolan hur konstigt det än låter men jag dör ju förfan i den här lägenheten. så imorn ska jag gå dit oavsett hur jag mår för det funkar inte att göra ingenting du ruttnar man ju. och det är fan rikitg vår ute. så från och med imorn.

RSS 2.0